Gençleşerek Zayıflamak İçin Tam 5 Tane Önemli Yöntem

GENÇLEŞEREK ZAYIFLAMAK🎈 aslında çok kolay! Bir kadın olarak tartıda rakam değişse bile sarkarak,yüzümüz çökerek olmuşsa asla mutlu olmayız✋Doğru beslenerek hem fit hemde genç kalmak mümkün🌻
Renova’da uyguladığımız beslenme modeli “ANTİOKSİDAN GENÇLEŞEREK ZAYIFLAMA” programı💖
Ana kurallarımız;
1) Serbest radikallerle savaşan besinlere her gün yer ver🥦
Yapılan çalışmalarda günde yaklaşık 3,000-5,000 ORAC değerine sahip besin tüketildiğinde bu gün görev tamam diyebilirsin! Örneğin aşağıda yer alan 2 kuru meyve bile yetiyor.
100 gram kuru erik 5770
100 gram kuru üzüm 2830
En güçlü antioksidanlardır kahvaltıda tüketenilirsin.
2) Biz kadınların kırmızı et tüketimine dikkat etmemiz gerekiyor özellikle 40 yaş ve üstüne haftada 2 günden fazla önermiyorum.Haftada 3-4 gün antioksidan içeriği yüksek kurubaklagilleri tüketelim.Protein biyoyararlığını arttırmak için salata içinde 2-3 yemek kaşığı haşlanmış bulgur veya karabuğdayla tüketebilirsiniz.
3)Haftada 3-4 gün klasik sebze yemekleri yerine çiğe yakın sebze yiyin.Haldır haldır kaynayan sebzelerin ANTİOKSİDAN gücü kayboluyor canım etken maddeleri,vitaminleri,mineralleri şifa kaynağı olan değerleri yok oluyor...
Sebzeleri çok az suda düşük ateşte buharda pişiriyorum en fazla 10 DAKİKA pişirme suyunu asla dökmüyorum⏰
Pişirme metotlarının da besin seçimi kadar önemli olduğunu unutmayın. Kızartma, kavurma işlemi yapmamaya, yağı aşırı ısıya maruz bırakmamaya dikkat edin. Haşlama, buharda veya fırında pişirme yöntemlerini tercih edin. Ayrıca pişirme gereçlerinizin paslanmaz çelik, cam veya porselen olmasına dikkat edin.
4) İçeriğini bildiğiniz ph oranı 7 veya üzerinde olan içme sularını ve mineralli suları (maden suyu) tercih edin. Limon asidik olarak düşünülse de vücudumuz için en ideal asit düzenleyici besinlerdendir. Bu sebeple her gün bir miktar kullanmaya özen gösterin.
Hem klorofil hem de diğer vitaminler açısından ideal detoks besini olan maydanozu kaynayan suya atıp, suyun altını kapatın ve bu ılık suyu gün içerisinde için.
Yemek aralarında papatya, zencefil, ıhlamur, meyankökü gibi arındırıcı çaylar için.
5)GECE AÇLIĞI uygulayın.

Image

RENOVA İLE ZAYIFLAMA YOLCULUĞU

Menü

Adres

Yeşilbahçe Mah. 1471 Sok. Giritli Alibey Evleri 3B Villa Muratpaşa / Antalya / Türkiye

İletişim

+90 533 153 32 78
info@renovafit.com

Takip Edin