Aralıklı Oruç Hızlı Zayıflatır Efsanesi

Değerli takipçilerim bana sorsalar en çok zayıflatan beslenme modeli hangisidir deseler KİŞİNİN YAŞAM TARZINA ayak uydurabilen beslenme modelidir derdim.
Akşam yeme eylemini 18.00 de bitirmiş ve çok yoğun bir tempo ile sabahın 7’sinde kalkıp işe koyulan bir insan ( örneğin ben
😁) sabah 11.00’e kadar aç kalmaya tahammül edemiyorsa sırf kilo vermek için bunu yapması doğru mu? Denedim kafayı yiyordum nerdeyse açlıktan, halsizlikten ve yorgunluktan....
VEYA akşam öğününü 19.30’da yapmış ve saat 9’da uyanan bir insana sabah kahvaltını 8’de yap daha çok zayıflarsın diye baskı yapmak doğru mu?

ŞUNA EMİN OLUN yüzlerce danışanımız arasında aralıklı oruç yaptıklarımızda var,3 ana 1 ara öğün yaptıklarımızda var kilo verme hızında anlamlı hiç bir fark göremiyoruz.

ARALIKLI ORUÇ yaşam tarzınıza daha uygunsa ve bu şekilde zayıflayıp hayatınızı böyle süredürecekseniz sizlere bir kaç tavsiyem var
😍

Mutlaka bir ara öğün yapın. Bu benim danışanlarımda uzun süre uygulayıp olumlu sonuçlar aldığım ve kişisel olarak uyguladığım bir yöntemdir. ŞİMDİ ARALIKLI ORUÇTA ARA ÖĞÜN YAPMAYINCILAR yine ordan burdan saldırır biliyorum BEN BÖYLE UYGULUYORUM VE BÖYLE TAVSİYE EDİYORUM tekrar belirtmek isterim.

BU ARA ÖĞÜNDE NELER OLMALI?
1-Protein grubu : yoğurt veya kefir şahane olur(lütfen sade olsun meyveli asla)
2-Yağ grubu olsun : 10 badem veya 2 ceviz veya 1 tatlı kaşığı keten tohumu veya 1/2 avokado
3-Meyve ve/veya sebze mutlaka olsun.

2 TANE ÖRNEK VERMEK İSTERİM
😍
1-1 kase yoğurt,1 porsiyon meyve,10 badem ve 1 çay kaşığı toz tarçın mis gibi kan şekerinizi dengelesin ve sizi akşam yemeğine hazırlasın.
2-1 bardak kefir, bolca koyu yeşil yapraklı sebze,1/2 avokado veya 1 tatlı kaşığı keten tohumu,1 tatlı kaşığı sumak mis gibi yine kan şekerinizi dengelesin.

DİKKAT EDERSENİZ 1 TARİF TARÇIN DİĞERİNE SUMAK KOYDUM NEDEN???
HER İKİSİDE KAN ŞEKERİNİ DENGELEYEN BAHARATLARDIR CANLARIM...
Ne dersiniz daha çok aralıklı oruç tiyosu gelsin mi?

Sevgilerimle canlarım benim
❤️

Image

RENOVA İLE ZAYIFLAMA YOLCULUĞU

Menü

Adres

Yeşilbahçe Mah. 1471 Sok. Giritli Alibey Evleri 3B Villa Muratpaşa / Antalya / Türkiye

İletişim

+90 533 153 32 78
info@renovafit.com

Takip Edin